churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

oh kawan lame ; I MISS YOU

Pukul 2.30 pagi tu, tergerak haty nak sms kawan-kawan sekolah rendah kat SK La Salle ( 1 ) Brickfields , Kuala Lumpur. At least , I get contact dorg. Hanya beberapa org sahaje seperti Wan, Nori Dan Fariq.

Mule-mule aku sms Nori, tanye kenal aku x. Die kate kenal " Oh, anak cikgu "
Fuh, nasib bek die ingat. Aku mintak no Wan. naseb bek die ade. Lepas tu, aku sms wan.
Wan ckp sory no lame die dah ilang, so x dpt contact ak. Pas2 aku mintak la,no kwan2. Die ckp, die pun lost contact sebab ramai dah pindah sekolah. After that, nori pun bg contact number Fariq, my head prefect waktu aku jadi pengawas sekolah rendah. Aku merangkap penolong ketua pengawas la. Ala, best nye, nasek baek die ingat aku. Stu je keyword " OH, yeah anak cikgu Hamlan kan ". Pamous kan bpk aku. Hee.

Lepas, dh sms tanye SPM mcm mane. Lebih kurang kul 4 pg dorg kte mate dah stim. Nak tido. So, nak wat cm ne, benty la sms dulu. Btw, WAN , NORI, FARIQ heppy mood kot dpt sms korg smlam. Dah, lima tahun terpisah, dpt jumpe balik kan best. I wish kite dpt wat REUNION doh ! Dah lame x lihat paras rupa korg setelah 5 tahun berpisah. Hee

Current mood : Happymood

1 comment:

pape je said...

babe,bole la aku join. haha.

Bulbul Marcello Official Blog!