churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

:) Janjy harus dikotakan oleh seorg gadis ini , keinginan seorg gadis membelanjaku selepas tamat SPM terpaksa dikotakan. Hee, nak taw sape ? Oh, die scandal terhebat aku. Oh yeh ! Die janji nak belanja dak SPM nie makan mcd. Btw, mula-mula dtg x terus makan, kteorg g tgk wayang dulu, cerita SANTAU.

Filem genre seram, agak disgusting,. Pergy dengan adly, atira, atira kwn mun dan mun sendiri. Dah lah, wayang cerita santau x ramai yang masuk. Adly agak jerit sikit-sikit. Haha, aku hanya duduk diam. Haha. Lbh kurg dua jam, kteorg pun keluar la, dlm keadaan yang sejuk giler. ahaha, Pergy ke toilet melepaskan hajat. Ahaha, Lepas tuh, g la mcd. Dah la ramai owg giler, g KFC, lebih kurg gak. Last last g gak mcd, xpe sifat sabar menunggu membawa berkat kan ? Selepas beberapa minit , janjy yg dikotakan dikotakan
;




yummy,yummy, Sedapnye mcd. Terdapat pelbagai kekecohan berlaku, terutamanya adly yang membuat bising. Meletakkan garam di burger mun la, mcm mcm. kami hanya mampu ketawa dan KETAWA ! haha



sedang menikmati hidangan yang disajikan sambil melayan gambar ke langkawi. Hee : )

Selepas perut dah kenyang , kiteorg pun g la jalan-jalan. Cucy mata. Aku sempat membely sehelai baju di kedai R20.
Sajew je aku menghabiskan duit baki ke langkawi tu, kalo tidak kena pulangkan. Huu



Menunggu si raja adly membely SUSHI. Die agak mengidam akan sushi itu. Hee

Selepas penat menunggu, kiteorg pun berhasrat untuk pulg la weyh, x kan nak lepak kat JUSCO nie lagy.


ini dia, muka muka penat menunggu si adly tu. Tp jgn risaw, we cool babe. Btw, tengok pe tuh.Huu




sempat bergambar dengan scandal terhebat : ) Gambar ini menarik bukan ?
Oh, mun mun, thanks banyak-banyak aw.
ILYSM darl : )















1 comment:

munmun said...

scandal rock i ni, haha. ilyt

Bulbul Marcello Official Blog!