churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

majlis sepinta kasih 5 dedikasi 09





hoi ! kawan-kawan ! aku dah SPM , tp lambt plak update blog nie pasal SPM ! so,nak share ngan korg , ary tu, sebelum SPM start , kteorg satu class wat majlis restu. mohon ampun sesama sendiri. Semuanya x dirancang, dan aku pun x taw pasal hal nie . Tetibe je wak2 kat library marl ckp kat aku,
Marl : petang nie dtg umah aku aw ,kul 3 ke, 3.30 ke
Aku : Ade ape ? Insyaallah kalo bu
le

So, pas dah abis belajar semua kat library kteorg gerak la umah die.ingatkan ade pe.ade mkan2 ke ! aku dah lapar plak time 2.! haah Tunggu punye tunggu, upenye wat majlis menyatakan rasa x puas aty antara satu sama laen ! Fuh , aku paling kat aqila ckp " GAME NIE ! " haah. memg saat nie aku tunggu , bule bang org yang aku x puas aty 2 kat khalayak ramai ! haah

beginilah keadaan kat dalam umah ikhmal di Taman Taming Maju
Penaja rasmi ney ! ahaha
seronok mendengar ko taw ! ahaha


time aku " berdebat nie"
abis guruh memancar sane sini.haha


pendengar setia . haha
aku ngan aqila "gedik"nangis ! haha

Lastly ; everything is settle
x de benci menbenci
kami semua sekelas sudah oke taw !

hopefully , dapt wat cm nie, sepanjang tahun
winduw saat-saat cm ney doh!

1 comment:

Anonymous said...

pix majlis sepinta- aku tgk gambar tu cam bacaan yasin org meninggal dunia... lps tu korang nagis sb org tu dh meninggal... huhu..

Bulbul Marcello Official Blog!