churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

taik telingaku cair : )


entry yg menyakitkan telinga aku!berdesing-desing telinga aku..fuhh perit..bagaikan dicocok-cocok oleh pontianak-pontianak yg rakus menghisap darah ( statement yg bangang )..nak taw nape?
ari nie je,cikgu XXX jumpa aku,wanie n jalalah nak bincang pasal results kteorang pada peperiksaan pertengahan tahun nie..katenye kteorg punya ranking dlm elite telah jatuh,JATUH, JATUH..n x tergolong dlm top 40, dalam tingkatan 5..tapi x de la aku jatuh smpai top 100..masih dlm 40 something la..perit tul telinga aku,bile dengar die membebel pasal results aku,nasib bek la wanie ngan jalalah ade,kalo x "mampos aku kena basuh ngan dia sowg2"! polak pon ade gak,kkdg die ckp 2 pon ade betul gak,,enta mana satu pon aku x taw..macam-macam la die tanye aku..cthnye "ape masalh awak smpai ranking 40 awak nie bole jatuh"ape awak nak jawab..fuhh,,aku pon jawab la pape yg patut...huhu,tp naseb bek die x tanye aku mcm2.kalo x,bukan taik telinga je yg cair,macm2 bole cair..huhu,,so,sok aku kena wat appointement ngan die..katenye nak bincg pasal target tuwk SPM nie,,what is means,is die nak tlg la backup ( tlg ke? ) mana-mana mata pelajaran yg aku weak+improve markh 2..tp satu je aku mals,nak menghadap pengetua..nak bg taw die,asal aku n member2 elite yg lain rankingnye jatuhh..fuhh,malas WEI!malas WEI!mampos nak jawab!

p/s : insyaallah,aku akan cuba yg terbaek tuwk dapt result yg cemerlang tuwk SPM!
korg-korg doakan utk aku yerh!

lega setelah dah abis jumpa cikgu XXX

sesi kedua pada hari Jumaat bersamaan jam 9.15-10.25 pagi

aku di ceramah,malah diceramah tentang masa depanku.ckp pasal U mane aku nak g lepas SPM la,kalo results dapat nie,dapat tu.So,dengan adenye pengetahuan 2 cket,so mulai sekarang ak dah bole mula target..Bak kata Cikgu XXX "awak kena dahulukan mata pelajaran yg awak lemah" "penuhkan jadual awak dengan subjek yg awak lemah gile vavi ( statement aku buat sendiri ) uhuhu..so, die pon suh aku wat jadual tuk study,,pas2 aku pon ngok g tanye cm ne cara nak improve mata pelajaran yg aku lemah..macam2 lagi la.tapi malas aku nak mengaibkannya.tak baik,SPM pon x lepas lagi..so wish me gud luck k!

1 comment:

myra.gila.music said...

haha.
weh aq out tk??
lek jew.
dy bisingbising pon tande sayang
heee

Bulbul Marcello Official Blog!