churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

pelancaran bulan Sc & Math 09

lega sunggup pabila pelancaran bulan Sains & Math dah selesai. Naseb bek la berjaya jugak wat walaupun ade cket2 cacat cela nye.yela kerja kat dunia nie mana ade yg sempurna an. Bagi menjayakan bulan sains & math nie, mesti la ade kerjasama semua an. Yela,kalo x de kerjasama semua pihak mana nak siap. Thanx la kat kengkawan yg banyak membantu sampai balik umah entah kul bape..dari pg sampai la petang..terutama kat qila,adli,emy,aizat,atyn,munira,kamilia,zat,rashid,nazreen,wanie,rohani,aslinah..dan sesape yg terlibat..tanpa korang x taw program nie, dapat dilancarkan ke x..Terima kasih banyak2 juga kat cikgu Rashidah+Cikgu Wan yg sanggup stay teman kteorg wat prop2 suma 2..walaupun benda kecik,tp kenangan 2 mesti akan bile2 kteorg ingat.mana taw,nie akhir pelancaran kteorg manage..huhu,lepas nie dah abis sek,xkan nak tlg manage kot!haah
papepon..kteorg pasti pelancaran yg kteorg plan 2 menjadi kot ( kot ).yela,lagipun kteorg prepare pon last minute.sape nak pertikaikan " g mampos la " g wat sendiri..huhupara penjaya-penjayanya..

para pelakon-pelakon sketsa pendek bulan sain
s dan math
pembahagian zaman dahulu dan sekarangpara pelakon-pelakonnya..yg sporting!acara akhir sketsa..dah abis dah nie!
sudah abis..hopefully penonton-penonton hepy!huhu
tq kepada yg menjayakannya secara langsung atau tidak langsung

3 comments:

myra.gila.music said...

oke la tuh!
debot je bajet hawt!
hahaha,.

munira said...

haha
hary yg cukup gembire bgy sye :)

atynjuliet said...

yup
apening tyme !

Bulbul Marcello Official Blog!