churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Kejohanan Bowling Pengawas 09


Bowling?Ye bowling..Al maklumlah,kami an pengawas sekolah..penat bertugas..so nak release tension,badan pengawas pon buat la satu game bowling towk para-para pengawas sesi pegi.Sukati ko la nak men cm ne pon,nak memekik,melompat,menjerit..men la,,janji hepy plus release tension..Ceritanya bermula begini,kami bertolak daripada sekolah sekitar pukul 2.30 petang.Dengan berpakaian baju T pengawas+baju sukan sekolah kami pon bergerak dan menuju ke Metropoint Kajang
saia BERSEMANGAT waja nak men bowling..haha

suasana ketika dlm bas ;

kecoh!gamat! dlm bas nie..dorg suma asyik tgk concert MJ je..bising plak 2..ape lagi,aku pon tgk je la..

Setibanya di sana ;
Yes!target itu..target!haha,kteorg dh x sabar dah nak men nie..
Antara team aku ialah ;



ini semua exco2 pengawas..sajew je kteorg pilih seTEAM!haha..ketua pengawas bersama kami 2..huhu


Gelagat waktu bermain bowling plus berposing bersama guru pengawas ;

Setelah beberapa jam bermain bowling ;


sesi fotografi pengawas pagi di Metropoint Kajang..besh ouch!

kegilaan dak-dak porm 5 menjadi-jadi..lihatlah ;

Antara ECXO-EXCO pengawas tahun 09
ternyata kami memang gila gambar.haha

"KEJOHANAN BOWLING PENGAWAS INI BEST"
harap diteruskan
maaf!saia malas suda maw taip,tu yg ciput je ayat..haha

2 comments:

munirashafiqa said...

menang atau kalah ? :)

luisa said...

ni kalau aku masuk mesti memang kan ?
haha

Bulbul Marcello Official Blog!