churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

ke mari kau ROTI NAN!

yes!yes!anda pass or credit English mix year examination nie?ya kteorg pass wei! tak kira la A ke, B ke, C ke, D ke..janji kteorg pass..So,dengan rasa baik atinya,teacher English kteorg iaitu teacher Hayati dah janji ngan kteorg, "kalau kamu lulus English,saya akan belanja kamu ROTI NAN! only students pass and credit only.huhu..gembira gle kelas kteorg,cm dlm kandang lembu pon ade gak..haha..so,pas exam 2..dlm 3 weeks ago kot,teacher tanye la,sape dok kat Cheras Jaya..hanya beberapa org je yg angkat..pas2 Impian Ehsan..ramai lah gak..so,dengan rasminya teacher belanja kteorg makan kat Restoran Impian Maju..Impian Maju pon..Impian Maju lah..haha.Lepas asar petang Jumaat tu pon,kteorg dtg la menjamah Roti Nan seperti yg dijanjikan..
nie la keadaan aku yg terpaksa "merempit"dengan Debot tuwk sampai ke sana..haha..Debot ajaq nek moto so aku ikutlah..Nie la teacher Hayati kteorg..teacher nie caring plus baek plus macm2 la..haha

a few minutes lepas dah dtg tu,tiba-tiba Roti Nan muncul tiba-tiba..haah,x de lah,dah order dlu dah..so kteorg pon makan la ramai2 sambil kongsi-kongsi..kan mesra 2..huhu..kteorg makan roti nan ngan ayam tandori+COKE!haha,,besh..
suasana semasa kat Restoran tu..agak bising gak la..haha

Kami anak-anak murid teacher Hayati yg baek kot,yg sopan kot!..huhu..mereka-mereka merupakan muka-muka yg hadir dan sama2 mengecohkan suasana..haha

THANK YOU TEACHER..WE ALL ALWAYS MISH YOU! WISH WE ALL GET A1 FOR ENGLISH IN SPM 2009


1 comment:

myra.gila.music said...

weyh!
nk ckit.
tacink ohh ngn teacher.
kiteorg 100% lulus gk.

Bulbul Marcello Official Blog!