churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

kek itu buatan kteorg!

aah!best owh wat kek!besh!wat kek ari guru!nie sume pasl gara2 seorg budak 2,kate dah temph kek untuk ari guru,last2 minute cancel!ish!pening kepala.dah la nak guna tuwk ari guru 2! pe la..so kteorg pown,mek la inisiatif, g wat sendiri.kteorg wat kat umah aizat jew : ) yg bersama-sama wat kek nie ialah :
  • Abul
  • Adli
  • Elya
  • Qila
  • Emy
  • Aizat
kteorg try je wat..sajew2.naseb bek ade owg yg taw wat!
chef pada hari ini ialah CHEF ELYA
nasib bek die ade taw, kalo x,x taw la kek kteorg jadi pewh..

nie adalah CHEF ADLI.penapis tepung yang terhebat di dunia : )

saya adalah CHEF ABUL'S pemukul telor yang terhebat juga : ) haa

CHEF EMY sibuk menulis resipi-resipinya.haa..x larh,die ngah buzy menulis tuwk acara telematch ari guru nanti.


CHEF AQILA, ngah sibuk mencuci pinggan+mangkuk yg telah digunakan!

CHEF AIZAT tidak dapat dikesan,kerana asyik xde je..haa

nie la bahan-bahan nak buat keknye..
macam2 la..aku pun x taw.haa


tengoklah gelagat kteorg wak2 membuat kek ini : )
berbincang ape ntah : )

haha! bagus kan dorg! bekerjasama.haa


adli dan aqila otak x betul..2 yg mereng!
haa : )

setelah beberapa jam.akhirnya kek itu berjaya masak...
tengoklah..

SELAMAT HARI GURU buat warga SMK Cheras Jaya..mesti sedap kek nie..maklumlah air tangan sape an! mesti sedap!
haa



1 comment:

munira said...

uat smpai tgh mlm eyh ?
sume bersush pyh .
hehe
cumel je korg2 sume :)

Bulbul Marcello Official Blog!