churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

solo vs padu suara smkcj



wah!wah!pada 27/04/2009 ari isnin tu, sekolah ade wat pertandingan nyanyian solo + padu suara. masalahnye, ade berkaitan dengan aku ke? perlu ke aku nyanyi.haa, x larh, aku sebenarnya jd master of ceremony je ( mc ), tetibe je cikgu Madzirah suwh.so, aku x leh nak skip, amek je la task 2. best gak, dapt tgk dak2 perform.dekat2 lak 2, atas stage g

meh tgk flow program nie
sbelum pertandingan mula, penat testing bace skrip.haahakim2 ngah sibuk wat penilaian. byk gak la yg berbakat besaq. susah nak pilihantara penonton SMKCJ yang setia dan sentiasa memberi sokongan ( ke? )

antara peserta yg berada di atas pentas, dan bersaing satu antara sama lain

keputusan akhir pertandingan akhir solo vs padu suara SMKCJ

Kategori Solo : 1. Mohd Esyraf Imran
2. Waliyuddin
3. Reduwan

Kategori Padu Suara :
1. J For U
2. The Faith
3. For Love

Tahniah diucapkan kepada pemenang! kepada yg tewas, cuba lagi

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!