churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

sesi fotografi 2009


ini lah die mummy kelas kteorg iaitu mummy Azlina Binti Othman
cumel an..huhu


fotografi?wah,best tuwh..dah lah last year kat sek tahun nie.so pe lagi..memang gila gambar la jawabnye..huu
sebenarnye gmbr kat atas nie,gambar kelas kteorg.tingkatan 5 dedikasi.
shemat kan,kteorg pakai jubah nie.macam dah graduate plak.padahal SPM pown x pas la.huu
kelas kteorg,kadang2 memang bising,memang mals++++??
tp,biasa la an..nati kalo aku dah abis sek,mesti aku wnduw kat dorg owh..
nak g taw kat korg nie.dak2 5 dedikasi memang gile+funny+shot..
2 yg x lewh lupe 2..
papepown..dak2 kelas aku memg terbaik daripada yg terbaik..
gud luck 4 your SPM

not in this picture : pejal+marl+radiyah ( kecian,gambar ini hanya sekali )tapi kteorg tetap ingat ko+ko+ko

1 comment:

ieLa @ chayuntx ! ! said...

sweet cgt pix nieyh . . .
kam0 tidk kelihatan ? ? ?
hee ~ ~

Bulbul Marcello Official Blog!