churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

mini olimpik 2009

HIDUP JENTAYU


30/04/2009 bersamaan ari khamis, sekolah SMKCJ wat mini olimpik antara rumah sukan. Tahun nie, x wat sukan tahunan, so wat mini olimpik jeq. bagus la gak an, save time, save bajet.kan ekonomi sekarang melecet.huu
Taun nie, aku join mini olimpik, tp aku just masuk acara telematch je. lantx r, janji dapat sijil. naseb bek dapat. nak tgk flow telematch nie dari mula hingga la penghujungnya.
Antara team rumah jentayu :
  • Zulhelmi
  • Hasbullah
  • Adli
  • Lubis
  • Nur Azira
  • Nur Hazirah
  • Intan
  • Adiba
  • Nie, la antara team telematch kteorg yg agak bekerjasama+memekak+memekik time telematch.huu
nie time sebelum telematch mula, agak gile an, aku sajew je men2 ngan adli. release tension kowt!
telematch dah mula, sebelum 2 kteorg diberi penerangan oleh Cikgu Thomas. banyak la gak acara yg dijalankan seperti bowling, pas2 men lastik2 gne getah la, men tangkap bulu tangkis la, bawak belon air+botol mineral la.macm2.penat!tapi best

antara paparan yg sempat ditangkap
fuuh!nikmat owh ade kat situ. menjerit+memekak cm owg ilg akal! lantx r an, bile lagi. taun dpn dah x lewh agi..

nie semasa nak tunggu keputusan+dapt keputusa
n!

keputusan dah diumumkan! JENTAYU juara! bapak best! 2 emi yg naek amek.die jadi wakil. aku bangga sambil MENJERIT-JERIT! haa

antara sijil+medal yg diberi kepada pemenangwalaupuwn itu acara yg simple+simplest, tapi berbaloi aw! dapat la gak status JUARA an.haa
KAMI TETAP JUARA
tahniah la diucapkan kepada rumah MERAK yang menjadi johan keseluruhan.

4 comments:

munira said...

sye hidup HELANG je :)

abul said...

ye,x tanye pown

A.Daniel said...

hohoho!

atynjuliet said...

HAHA
GLABAH LA WEYH
KECOH JE
IDOP BAYAN

Bulbul Marcello Official Blog!