churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

meh join wat mural!


attention : PLEASE VOTE " CHOIR " CLUB
abul!abul!nak g mana 2...

owh nak g tempat mural?pe 2?owh yerh,men lukis2 tat dinding!meti cntx an.sajew je sek nie,nak bagi gempak ..masalhnye,gempak ke?haa.sebenarnye sek wat pertandingan antara kelab,persatuan and permainan.so aku pown join la,ala tlg sket2 je,yg saki baki je..

fuhh,tgk nie,wak2 nak tlg cat dinding 2 pown nak berposing! dah la panas+berpeluh!so lebih bek aku jauhkan diri daripada wat mural ni.tlg cket2 lewh r.tambah2, dah la pakai baju sek.kang kena cat susah nak ilg!aizat pown nak posing gak!tengok larh 2!nampk kemanisan muka wak2 ngah wat mural towk kelab badminton.huu.moga2 ade rezeki, menang larh.amin


2 comments:

Anonymous said...

ader ker org cat mural pakai bju skolah??
haha...
posing jer lebih... ak yg kena siapkan sampai abs tau.. ak org yg terakhir balik lps lukis mural tu tau... hahaha... -insan teranianya

luisa said...

haha cantik mural tu .
aku dah tengok real life .
god jod =)

Bulbul Marcello Official Blog!