churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

abul vs david archuleta


haa..so funny bilew aku terima mesej daripada someone yang mengatakan muke aku ade rupa david archuleta cket-cket.

nie r ayat yg die bagi kat aku
"Abul.muka abul cm david archuleta.sket2 la.=')"
huu,sungguh x sangka..sebenarnye x pown..

nescaya,percayalah dengan setiap kurniaan yg telah dikurniakan.

hiasan semata-mata

2 comments:

adadadah said...

cehh, bru sorg ckp cmtu da nk buat komperizen ngan david. oh please lahh~ 2,3 org ckp muke aku mcm nicole scherzinger, aku tk kechooh pon.

"my liquid form, my song, my dance, my hair. there's no room for dandruff. clear makes my hair soft and beautiful, i love my hair. clear, it works."

ampun pak. soul sy baru ade sparuh nih. gile sy bru dtg blk sparuh. soul sy lg sparuh org tuuutt tk nk bg blk lg. lalala

atifahluisa. said...

mak cik adah merepek ape ?
haha

bajet 2020 je abuk ni .haha
tolong la weyhh .

Bulbul Marcello Official Blog!