churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.
wah.wah.
kini kami bersama LAN iaitu vokalis MEET UNCLE HUSSEIN.
sapa x kenalkan.kteorg jumpe die kat OU ( one utama )wak2 nie die nak perform..
so,sebelum perform,kteorg sempat la amek gmbq ngan die..
tapi x dapat byk pown..sket je..
kecian kat myra yg jadi " photographer"..die sedih owh x dapat amek gmbr ngan LAN..
die hanya dapat tatap muka LAN itu dari kaca kamera jew..haha
sowie..jgn mara..
btw,LAN memang sporting..


sesi photografi bersama sape plak nie?
ala.ramai sangat nak amek pic ngan aku
nek segan plak aku..
walaupun begitu,aku kena tempuh..
haha
tak de lah.men2 jewh.sebenarnye yang kat sebelah nie korg taw x sape?
nie cik munira :)
die _ _ _ _ _ _ _ abul:)
ohhh..yerh.jgn curi die.die sangat bahaya dan merbahaya.
abul je yg taw.haha

3 comments:

adadadah said...

scandal ? smpai hati u curang dgn i ! tak sgke u sggop buat i mcm ni ! sggop u khianati cinta i pd u ?? sape i di hati u, sape ?! i benci u !!!




okay, drama da abes. bole la bersurai.

ieLa @ chayuntx ! ! said...

muke kakak munirah smew sket ngn adk dy eak ..
dua - dua ch0meyl sjewp ~ ~

munira said...

saia mane de berbahaye mandai jek dye nyh .

haa :D

Bulbul Marcello Official Blog!